آیا باید توی قهوه نمک زد؟ نظرات جالب جیمز هافمن در این زمینه

آیا باید توی قهوه نمک زد؟ جواب اینه که، امیدواریم که نه، ولی شاید لازم شه…

جیمز هافمن، متخصص معروف قهوه و باریستای مشهور، نظر خودش رو درباره اضافه کردن اینطور میگه: اضافه کردن مقدار کمی نمک به قهوه میتونه طعم تلخی رو “کاهش” بده و شیرینی رو افزایش بده. با هم به یک مرور کوتاه از نظراتش بپردازیم:

۱ – علم طعم:

هافمن توضیح میده که نمک با گیرنده‌های طعم ما تعامل داره و به طور خاص شیرینی را افزایش میده و تلخی رو سرکوب می‌کنه. به همین دلیل، مقدار کمی نمک می‌تونه از تلخی طعم قهوه کم و اون رو متعادل‌تر کنه.1

۲ – کاربرد عملی:

جیمز هافمن، پیشنهاد میکنه که نمک رو در قالب یک محلول آبی با درصدهای مشخص به قهوه اضافه کنیم تا حداکثر کنترل ممکن رو روی میزان نمک اضافه شده داشته باشیم. اون همچنین تاکید میکنه که میزان دریافت شوری در افراد متفاوت میتونه تفاوت داشته باشه پس بهتره که با مقادیر مختلف آزمایش شه و بنابر ذائقه شخصی اندازه‌گیری شه.

۳ – زمینه فرهنگی:

هافمن همچنین اشاره میکنه که اضافه کردن نمک به قهوه در بعضی از فرهنگ‌ها، بخصوص کشورهای اسکاندیناوی، رایجه و این زمینه تاریخی لایه جالبی رو به بحث نمک در قهوه اضافه میکنه.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *