تاثیر RPM (سرعت چرخش) روی کیفیت آسیاب: واقعا تاثیر داره؟

بنا بر مقاله‌ای در “باریستا هاستل“، تنظیم سرعت آسیاب میتونه برای بهینه سازی کیفیت استخراج نسبت به زمانی که صرف آسیاب کردن دانه میشه، مفید باشه. سرعت چرخش بالا میتونه منجر به یکدست شدن اندازه ذرات توی درجات ریز بشه که برای روش‌هایی مثل اسپرسو یا قهوه ترک خیلی اهمیت داره. این در حالی هست که سرعت بالا همچنین میتونه در اثر اصطکاک بالا حرارت بیشتری رو هم تولید کنه که این حرارت میتونه به عطر و طعم سابه قهوه آسیب بزنه و حتی کمی اون رو بسوزونه.
از یک طرف دیگه، آسیاب‌هایی با سرعت چرخش پایین‌تر کنترل بیشتری ارائه میدن و میتونن دقت بالایی رو برای آسیاب مناسب روش‌های دمی مثل پور اورر ها یا فرنچ-پرس بهمراه داشته باشند و حرارت کمتری هم تولید میکنند که باعث حفظ بهتر عطر و طعم میشه.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *